Verbinden

Verbinding vinden wij belangrijk. Hoe meer een cliënt zich verbind met zijn omgeving, hulpverleners en zijn leven, hoe meer iemand in zijn kracht kan komen te staan. Verbinden doe je door vertrouwen op te bouwen met de mensen om je heen, vertrouwen te krijgen in jezelf en in je eigen kunnen. Hierbij helpen wij jou graag door middel van succeservaringen op te doen en vooral te kijken naar wat er goed gaat.

 

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een van onze belangrijkste kernwaarden en valt samen met het, tot in verbinding komen. Zo hebben wij respect voor jou privacy, je persoonlijke gegevens en voor jou als persoon. In ons privacyreglement kun je meer lezen over hoe wij omgaan met jou privacy. Wat wij zeggen, doen wij en wat we niet kunnen nakomen geven wij duidelijk aan. De verwachtingen naar elkaar blijven zo helder mogelijk.

 

Versterken

Wij zijn er niet om alles voor jou te doen en op te lossen. Wij kijken namelijk graag samen wat we met jou kunnen doen en wat wij samen kunnen behalen. We bieden ondersteuning en de nodige begeleiding maar willen vooral dat je het uiteindelijk zelf kan doen. Wij werken oplossingsgericht en zo proberen wij deze denkwijze over te brengen. Voor alles is een oplossing of een manier om tot het einddoel te komen. Soms is daar een lange weg voor nodig en die gaan wij graag samen met jou aan. Wij denken in de ‘wij’ en ‘samen’ vorm en proberen we jou in je kracht te laten groeien. Samen kom je ergens. Samen tot verbinding!